Skip to content

Nieuwe website online!

Met gepaste trots wil ik jullie mijn website delen: een nieuwe duidelijke look, met frisse en zachte tinten. Ja, eindelijk heb ik de basis, van waar het samenleven toch precies om gaat kunnen vastleggen in heldere taal. Zoals ‘de intensiteit van genieten kan net zo diep gaan als de intensiteit van iets missen’ en ‘zolang we iets niet begrijpen blijven gedachten ronddwalen tot we overzicht hebben’.

Deze taal heb ik recent in beeld laten vastleggen in het prachtig logo ‘SEE YOU, coaching in psychologie ‘. Immers ‘Ik zie jou, begrijp jullie en weet wat er nodig is’. Juist het (h)erkennen en begrip hebben voor gevoel en bezorgdheid is essentieel. En het helpen benoemen van diepgang als lust en eenzaamheid om verlangen te kunnen volgen en te activeren is de kern van mijn vak. Ik breng mensen in verbinding met zichzelf en met elkaar!

Het doet me goed dat Google mij al jarenlang weet te vinden. Trefwoorden als: ‘psycholoog/seksuologe’ en ‘seksuoloog relatietherapie’ doen het goed. En sinds twee jaar met toevoeging ‘Limburg’, hoewel mensen uit het hele land me weten te vinden. De online gesprekken middels videobellen zijn erg praktisch en werken uitstekend.

Ondertussen spreek ik nog meer de taal van trauma, en is het mijn missie om de twee uitersten van het leven, namelijk Verlangen en Traumapijn, te verbinden. Ons verlangen, naar wat dan ook, is de energie van het leven. En juist als er alleen nog maar pijn en verdriet is, geeft hoop en besef van verantwoordelijkheid input om weer iets van verlangen te voelen. Keer op keer hoor ik deze motivatie als start voor traumaverwerking.

Dus verlangen is onze levensenergie. En niet per se seksuele activiteit hoor, een knuffel en een glimlach volstaat ook. Elkaar raken en zien geeft een gevoel van verbinding. Neem gerust een kijkje op de nieuwe site, voor jezelf of voor een ander? Allemaal goed. Inspireer jezelf en elkaar. Wees eerlijk en ook bedachtzaam bij deze uiterst kwetsbare onderwerpen. Ga in gesprek en voel je welkom. Immers relaties en dat hoe we ons bij een ander voelen, gaat ons allemaal aan.

Met dank aan Webdesign door RE.GT en ontwerp logo SEE YOU door Andmore.nl 

Delen op socialmedia:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
ManonVolkersx

Over de schrijfster

Manon Volkers is psycholoog en EFT relatietherapeut (specialisme seksuologie en trauma) en heeft haar eigen praktijk in Grubbenvorst (Limburg) genaamd SEE YOU. Daarnaast werkt Manon voor Traumacentrum Nederland. Ook schrijft ze in haar eigen blog over persoonlijke verhalen en deelt andere belangstellende tips en helderheid over belangrijke onderwerpen.

Meer artikelen