Skip to content

"Zolang we iets niet begrijpen blijven gedachten ronddwalen, totdat we overzicht hebben."

SEE YOU - Coaching in Psychologie

Bij SEE YOU kom je dichterbij jezelf: de energie die je voelt volgen en begrip krijgen voor emoties. Dat is niet moeilijk, maar we moeten even weten hoe. Als je eenmaal doorhebt hoe het werkt, geeft dat al gauw vertrouwen. Tegelijkertijd mag er aandacht zijn voor gedachten. Het is immers onze reflectie en evaluatie van waar we zijn, wat er nodig is.

SEE YOU ´coaching in Psychologie´ leert je met Piekergoed op welke manier je bezorgdheid onder de loep kunt te nemen. Juist om op te merken wat je nodig hebt. En wellicht is er ook iets te verwerken, draag je oude ballast met je mee? Gesprekken bij SEE YOU om los te laten wat je niet langer kan vasthouden en je te focussen, te mogen verlangen naar dat wat je nodig hebt.

PIEKERGOED - voor mentale kracht en zelfvertrouwen

Piekergoed is alles waar we over inzitten. Ofwel al je kopzorgen. Of vriendelijker gezegd je bezorgdheid over dat wat er is, was of gaat komen. We kunnen proberen onze gedachten te negeren, om te buigen en te corrigeren. Echter, dat wat werkelijk aandacht nodig heeft, kom je toch weer tegen. Dat is gewoon hoe het is, dat is hoe het gaat.

En jazeker, gedachten kunnen hoofdpijn geven en zelfs slapeloze nachten. Dat is niet fijn. Maar er zijn gewoonweg momenten in ons leven dat we twijfelen, of dat we ons afvragen hoe dingen werken. En in sommige periodes kan de dag een aaneenschakeling zijn van gepieker. Wellicht loop je al langer tegen bepaalde issues aan, en sommigen lossen zich vanzelf op.

Er zijn niet per se grootste veranderingen of traumatische gebeurtenissen nodig om plotseling tot de conclusie te komen dat je stilstaat of dat je er helemaal klaar mee bent! Mogelijk weet je, of voel je dat er verandering nodig is, maar weet je niet waar te beginnen. Begrijpelijk dat je piekert. Piekergoed!

En ondertussen gaat de prestatiedruk wellicht omhoog, is er kritiek op een ander en zelfverwijt. Onze mening kan zelfs helemaal naar de achtergrond verdwijnen als het te kwetsbaar is of wanneer we aanvoelen dat onze mening niet op prijs wordt gesteld. Het kan dan stil voelen in je hoofd. Er is dan helemaal geen last van piekeren. Echter, soms zit je gevangen in een waas, en bedachtzaam opmerken wat je raakt kan je dan juist terugbrengen bij gevoel. Weet dat al jouw zorgen er toe doen, geef je overdenkingen de ruimte en ontwikkel een respectvolle focus op jezelf. Piekergoed!

Bij SEE YOU is alles bespreekbaar!

therapie helpen man

Ik help je graag

Boek een gesprek als:

10 +
Jaar ervaring
490 +
Tevreden mensen